Emisije

Ženska seksualnost je kao vino

Ko je zaista moćniji u seksu – žene ili muškarci? Šta su istine, a šta zablude o ženskom orgazmu? Dragan je potražio odgovore na pitanja o ženskoj seksualnosti od seksologa Aleksandra Miloševića.

Devojke koje su pokorile svet

Upoznajte naše nove LINK VIP gošće – Vanju i Kristinu, studentkinje FON-a koje su pobedile na svetskom takmičenju „Future leaders league” za rešavanje studije slučaja za kompaniju Unilever.

Kako se izboriti sa postporođajnom depresijom?

Koliko smo svoje posle porođaja? O prvim danima kada je uplivala u vode majčinstva i svim izazovima novopečene mame govorila nam je Nađa Higl, naša najtrofejnija plivačica.

Milan Maglov: Kako izgleda posao influensera?

Ako vam karijera influensera zvuči primamljivo, ekspert za digitalni marketing Milan Maglov ima korisne savete za vas!

Mezoterapija tela

Bliži se leto i svi žele da srede liniju, a mezoterapija tela je idealna da ukloni nedostatke. Dr Ioanna objašnjava šta su sve njene prednosti u odnosu na slične tretmane.

Dron na visini zadatka

Gost nove emisije „Budi i ti IT” je Marko Đurić, poznatiji kao Đura Fiskultura – fotograf, avanturista i operater dronova, koji nam otkriva kako digitalne veštine spojiti sa talentom i kreativnošću!

Pročitajte

Video za smirenje

[fts_instagram instagram_id=71587f1c5869453caf10f2e7889765ad pics_count=5 type=user width=100% height=240px profile_wrap=no super_gallery=yes columns=5 force_columns=no space_between_photos=1px icon_size=65px hide_date_likes_comments=no]

Programska šema