LINK FOOD: Recept za riblju čorbu

86

Božićni post je počeo, a riblje čorbe i riblji paprikaši neizostavan su deo posne trpeze. Zato vam predstavljamo proveren recept za riblju čorbu kojom ćete oduševiti sve ljubitelje ovog specijaliteta.

Osim što su ukusni, riblji specijaliteti su vrlo zdravi. Meso ribe je izuzetno bogato vitaminima A, D i E, kao i vitaminima B kompleksa, a ovakav vitaminski sastav dobar je za regulaciju metabolizma.

Riblja čorba je najboljeg ukusa kada se priprema u velikoj količini. Zato smo mi ovog puta za vas spremali riblju čorbu u kotliću. Ovaj recept je idealan za slave i sve ostale prilike kada vam je potrebna velika količina čorbe, ali i za porodična okupljanja.

Naša novinarka Ljiljana Orlić dobila je recept od food blogerke Nataše Vitezović, na društvenim mrežama poznatije kao @nale_coolinarija. Nataša je Ljilji otkrila nekoliko tajni za idealnu riblju čorbu, a jedna od njih je da se ona nikada ne meša tokom kuvanja kako se komadi ribe ne bi raspali. 

Ukoliko i vi želite da saznate kako se pravi ukusna riblja čorba, pažljivo pratite video u nastavku.