LinkTV i Škola intelektualnih veština Vam dodeljuju besplatne kurseve brzog čitanja – PRIJAVITE SE!

0
0

 

I čitanje je stvar treninga! Razvijte koncetraciju i sposobnost čitanja svih vrsta litetratura i smanjite predviđeno vreme za učenje.

 

LinkTv i Škola intelektualnih veština su odlučili da Vam poklone besplatne treninge brzog čitanja i unaprede vaše sposobnosti koncetracije, motivacije i učenja.

Koliko brzo Vi čitate?

Da li znate da Ginisov rekord u brzini čitanja sa dobrim razumevanjem iznosi 759 pročitanih stranica za samo 47 minuta? Polazeći od prosečne brzine čitanja koja iznosi 30 stranica na sat, postavlja se pitanje kako se postižu ovako visoke brzine čitanja?

Zašto bi bilo dobro da baš Vi dobijete ovaj kurs?

Strategije koje najčešće nedostaju našem čitanju i koje se adekvatnom vežbom mogu unaprediti su: motivacija, pažnja i koncentracija, brzina upijanja informacija, sposobnost selekcije i povezivanja i na kraju prisećanje. Važno je i unaprediti sposobnost čitanja različitih vrsta literatura. Beletristika se čita na jedan, stručna literatura na drugi, a informativna na treći način.

Brzo čitanje je skup strategija koje pomažu da se prevaziđu osnovni problemi u procesu čitanja, ubrza samo čitanje, kao i da se nauče strategije i tehnike za napredno čitanje, razumevanje i pamćenje svih vrsta literature. 

Obradujte sebe ili nekoga ko želi brže da čita!

Prijavu pošaljite najkasnije do 29. jula i možda baš Vi budete među 20 najsrećnijih, kojima ćemo dodeliti 20 besplatnih treninga brzog čitanja. Imena srećnih dobitnika možete pronaći 3. avgusta našoj FB stranici

Za sve one koji žele da saznaju više o ovoj temi, više u emisiji “Izuvanje sa Irenom” – njen gost je Igor Rakić, otac četvoro dece i vlasnik Škole intelektualnih veština. 

https://www.linktv.rs/izuvanje-sa-irenom-kako-citanje-moze-da-se-unapredi-epizoda-83/