Motivaciono predavanje dr Nestorovića: Misao kao pokretač svemira

0
0

Poznati srpski pedijatar prof. dr Bane Nestorović, autor emisije „Zdravo sa profesorom Nestorovićem”, održao je motivaciono predavanje na temu „Misao kao pokretač svemira” u prepunoj sali bioskopa „Cineplexx” u Ušću.

Dr Branimir Nestorović je na ovom predavanju objasnio zašto su misli toliko važne i kako njihovim usmeravanjem možemo pozitivno uticati na zdravlje i okolnosti u svom životu. Istakao je da je došlo vreme da se nauka i medicina počnu baviti ne samo telom već i dušom.

„Čim klasična medicina ne može nešto da objasni, oni kažu da je to bez veze. Ja uvek citiram Nikolu Teslu: „Kad nauka počne da se bavi nemerljivim fenomenima, onda će napredovati mnogo više nego sada.

S obzirom na to da je gužva u bioskopskoj sali bila toliko velika da su ljudi sedeli i na stepenicama, interesovalo nas je da li su mu predavanja uvek ovako posećena.

„Da, jer ja na drugačiji način pričam stvari i govorim o nekim stvarima o kojima se malo priča. Ali trudim se da to uvek bude na naučni način”, rekao je dr Nestorović, pedijatar, pulmolog i alergolog, profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, načelnik Odeljenja pulmologije i alergologije Univerzitetske dečje klinike „Tiršova” u Beogradu i autor emisije „Zdravo sa doktorom Nestorovićem” na linkTV-u.

Predavanje profesora Nestorovića bilo je jedno u nizu motivacionih predavanja koje UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa Centrom za lični razvoj „Lepo mi je”, uz poruku „Lepo mi je, jer tako želim”.

Kada je i kako je doktor Branislav Nestorović otkrio da je misao pokretač svemira, saznajte u videu u nastavku.

 

 

 

Ostavite komentar

Unesite komentar
Unesite ime