Nega kože posle leta

0
0

Posle izlaganja suncu, koži je neophodna intenzivnija nega i zato joj treba posvetiti dodatnu pažnju. Pitali smo profesionalce kako treba negovati kožu nakon leta. 

Prošlo je leto i našoj koži je potrebna intenzivnija nega. Zašto je to tako? 

Preplanula koža posle određenog vremena počinje da bledi i da gubi boju, postaje isušena i iritirana od sunčevih zraka i morske vode. Zbog toga joj je neophodna dodatna nega kako bi se što pre oporavila i zablistala. 

U letnjim danima koža gubi vlažnost. Jedan od osnovnih uzroka isušivanja kože je dehidratacija, zato joj je neophodno dodatno hidriranje kako iznutra, tako i spolja.

Kožu možete nahraniti i iznutra, unoseći vodu i biljne čajeve, a spolja hidratantnim kremama i maskama, kao i različitim kozmetičkim tretmanima za hidrataciju. U salonima lepote profesionalnim tretmanima ćete dobiti brže vidljive rezultate. Kućna nega treba da bude nastavak nege nakon tretmana.

Posetili smo salon lepote „La Beaute”, gde su nam profesionalci objasnili kako treba negovati lice nakon leta. Pogledajte i kako izgleda profesionalni tretman hidratacije lica nakon izlaganja suncu. 

Ostavite komentar

Unesite komentar
Unesite ime