Novogodišnje iznenađenje u vidu SUPER popusta: U Savremenoj povlašćene cene školovanja do 3. januara

0
0

Svi će se složiti da je kvalitetno obrazovanje ključ uspeha u životu, i da sa njime treba početi od najmlađeg uzrasta. Zato nemojte oklevati. Ove godine pred vama je jedinstvena prilika da svom detetu, ali i celoj porodici obezbedite uspešnu budućnost, kroz najkvalitetniju edukaciju.

Savremena vam za Novu godinu poklanja popuste na školarine. Upis po povlašćenim cenama traje do 3. januara, a možete ostvariti čak do 45 % popusta.

Nemojte razmišljati kao većina roditelja koja deci poklanja mnoštvo igračaka, koje će ona vrlo brzo prerasti. Obezbedite svom detetu kvalitetno školovanje po povlašćenim cenama i, samim tim, investirate u njegovu uspešnu budućnost.

Prijave se vrše putem ovog linka. sada je pravi trenutak da donesete najbolju novogodišnju odluku i svojoj porodici obezbedite srećnu i uspešnu 2021. i svaku narednu godinu.

Uz dobre predavače i izuzetne uslove školovanja uspesi lakše dolaze

Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom ili Kombinovanom-Cambridge programu. Za koji god da se odlučite, budite sigurni da će učitelji i nastavnici biti potpuno posvećeni vašem detetu i da je školovanje uz modernu tehnologiju i najsavremenije uslove, kakve nude ove škole, karta za nastavak školovanja na najprestižnijim obrazovnim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Nakon što steknu priznate nacionalne i međunarodne diplome, koje su dokaz njihovih kvalifikacija, savremenim učenicima otvorena su vrata svih srednjih škola i fakulteta.

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata. Lokacija Savremene gimnazije je sam centar grada. Smeštena je na trećem i četvrtom spratu Beograđanke. Savremena radi po planu i programu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, koji se neprestano osavremenjuju i prilagođavaju potrebama učenika. Vaše dete se u Savremenoj može školovati na Nacionalnom i Kombinovanom – Cambridge programu. U modernom okruženju, u kakvom uče savremeni učenici, i uspesi dolaze mnogo lakše.

Za uspešnu budućnost u 21. veku potreban je poseban pristup i rad

Savremena je zdravo, sigurno i podsticajno okruženje za razvoj višestruke inteligencije i dostizanje punog potencijala učenika. Kroz multidisciplinarne, interaktivne i kreativne časove, prilagođene potrebama i afinitetima deteta i podržane najsavremenijom edukativnom tehnologijom, Savremena predstavlja podsticajno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata.

Učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo koje ih priprema za uspeh u 21. veku. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu najmodernijom osnovnom školom u regionu i pravom Future Ready School.

Zabava, eksperimenti i stvarno drugačija edukativna praksa

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama – savremeni učenici će svesku zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će upijati znanja, dok ćete vi, kao roditelj, moći svakodnevno da proveravate njegove ocene u elektronskom dnevniku.

Učenje u Savremenoj podržano je i primenom Amazon Echo i Samsung Gear VR uređaja, jedinstvene e-Learning platforme, 3D štampača, 3D olovke i 3D skenera, a uz sve to, ono je interaktivno, kreativno i zanimljivo, jer nastavnici i profesori, vrhunski stručnjaci u svom poslu, neprestano pronalaze nove, drugačije načine prenošenja znanja i nastoje da učenici to znanje praktično usvoje.

 

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji, kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije… Ovo je samo deo zdravog okruženja u kome učenici Savremene rastu i stiču znanja i veštine za ceo život.

Darujte svoje detete poklonom koje ono zaista zaslužuje

Samo je kvalitetno obrazovanje poklon koji nema rok trajanja i ne može se potrošiti! Imajte to na umu u ovo praznično vreme. Kao i to da je cilj Savremene da od svojih učenika stvori građane sveta: obrazovane, moderne, uspešne i nadasve odgovorne ljude, kojima će nakon školovanja biti širom otvorena vrata za dalje usavršavanje i školovanje.

Požurite i prijavite se odmah, jer je broj učenika koji mogu da se upišu po ovim uslovima ograničen i mesta će se popunjavati po redosledu prijava.

Novogodišnji SUPER popust Savremene prilika je koju ne smete propustiti.

Prijavite se OVDE.