Original magazin i Fondacija „Novak Đoković” vas vode na „ORIGINALNE RAZGOVORE”

0
0

Original magazin i Fondacija „Novak Đoković” i ove godine organizuju „Originalne razgovore”, sa ciljem da mladim ljudima pruže mogućnost da razgovaraju sa HR menadžerima renomiranih kompanija, čuju priče vrsnih stručnjaka i nauče tehnike fokusiranosti. Gost linkTV-a bila je Jasmina Stojanović, projekt menadžer Original magazina. 

HR konferencija „Originalni razgovori”, na kojoj će više od 250 mladih imati priliku da se upozna sa procesom intervjua za posao ili nađe prvo zaposlenje, biće održana 24. februara, treću godinu zaredom, u Crowne Plazi u Beogradu.

Na ovogodišnjoj konferenciji, koju organizuju Original magazin i Fondacija „Novak Đoković”, razgovore sa mladima vodiće HR menadžeri iz više od 45 kompanija. 

Prijava za „Originalne razgovore”

Učešće na konferenciji je besplatno, ali je broj mesta ograničen, zato iskoristite svoju priliku koja može pokrenuti vašu karijeru. Svaki prijavljeni kandidat dobiće priliku da razgovara sa predstavnikom one kompanije za čiju je delatnost zainteresovan. 

Prijave su otvorene na sajtu originalmagazin.com, a na linkTV-u ugostili smo Jasminu Stojanović, projekt menadžera Original magazina, ispred Fondacije „Novak Đoković”, koja nam je govorila o konferenciji. 

 

 

Ostavite komentar

Unesite komentar
Unesite ime