Prijavite se besplatno za onlajn Zimsku školu programiranja i dizajna – IT Fest 2021

0

Zimska škola programiranja i dizajna – IT Fest 2021 počinje u ponedeljak, 1. februara, i trajaće do 5. februara, a ove godine biće održana onlajn. Ono što je sjajna vest za sve zainteresovane srednjoškolce koji žele da nauče korisne veštine iz oblasti programiranja i dizajna jeste da se mogu prijaviti potpuno besplatno.

Sve što treba da uradite kako biste postali polaznik jeste da se prijavite preko sajta i dobićete mejl za praćenje predavanja i radionica putem Live streama.

Steknite IT veštine za perspektivnu karijeru

IT Fest 2021 je sjajna prilika za sve srednjoškolce da steknu korisna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare perspektivnu karijeru.

Organizator IT Festa je Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, koja već godinama na ovaj način promoviše moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Celokupan program ovogodišnjeg IT Festa održaće se onlajn, putem live stream tehnologije, koja se u nastavi ITS-a već godinama koristi kao dodatni nastavni resurs, a pokazala se i kao velika prednost u vreme pandemije.

Kreiraj animaciju, napiši prvi kod i napravi sajt

Preko 30 vrhunskih stručnjaka i profesora ITS-a koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima i pomoći im da savladaju Javu, Photoshop, WordPress, JavaScript, AutoDesk i mnoge druge korisne programe.

Pored toga, srednjoškolci će saznati šta je problem solving, u kom pravcu se razvija oblast robotike, šta uzrokuje zavisnost od društvenih mreža i još mnogo toga.

Na radionicama IT Festa pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i dobijete odgovor na sva vaša pitanja. Radionice i predavanja IT Festa su potpuno besplatni, a sve što treba da uradite kako biste mogli da ih pratite onlajn jeste da se prijavite putem sajta i dobićete mejl sa linkom za praćenje Live streama.

Prijavite se i pratite radionice onlajn potpuno besplatno

Za Zimsku školu programiranja i dizajna vlada veliko interesovanje, a ove godine moći će da je prate svi zainteresovani srednjoškolci zahvaljujući najmodernijoj live stream tehnologiji, putem koje će radionice i predavanja biti emitovani onlajn.

IT Fest predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve informacije možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.