Uštedite uz first minute ponude

0
0

Kada porodica broji više od dva člana, letovanje je uvek značajna stavka u kućnom budžetu. Ako se pitate zašto bi neko rezervisao putovanje šest meseci unapred, ekipa emisije „Shopping & Shteking” ima odgovor.

Poslednjih godina se u ponudama domaćih agencija sve više pojavljuje termin „first minute”, koji vam pruža mogućnost da rezervišete putovanje po veoma povoljnim uslovima. Ako se odlučite da svoje putovanje tempirate van sezone, osim popusta, turističke agencije vam nude i širi izbor smeštajnih kapaciteta, kao i mogućnost plaćanja na rate.

Kome su namenjene first minute ponude?

Ovakve ponude prvenstveno su osmišljene za one koji već znaju gde hoće da letuju, ali i za one koji žele da uštede. Kada je o sezoni letovanja reč, popusti su do kraja marta, pa se za uplatu u celosti mogu naći u visini i do 30%.

Ukoliko putujete kolima, uplatom u celosti i dobijanjem popusta uštedećete dovoljno da možete da pokrijete putne troškove za automobil. Zvuči primamljivo, zar ne?

Kako popularna glumica planira odmor?

Autori emisije „Shopping & Shteking” ugostili su glumicu Milenu Predić, koja je do detalja opisala kako izgleda njen dvomesečni letnji godišnji odmor, koji sa mužem i dvojicom sinova provodi u Rosama na Luštici.

U ovoj epizodi preporučujemo vam i nekoliko povoljnih ponuda za popularne letnje destinacije na kojima ćete zaboraviti na svakodnevne probleme.