BusinessAcademy vam svake nedelje poklanja nove besplatne kurseve: Sačekajte kraj krize potpuno spremni

51

Pandemiji se još uvek ne nazire kraj, a broj otpuštenih zbog ekonomske krize koja je usledila raste iz dana u dan. Međunarodna organizacija rada upozorava na potencijalnih 25 miliona otkaza. Ipak, nije sve tako crno. Ova kriza takođe predstavlja šansu da se ovlada dodatnim veštinama i podigne vrednost na današnjem nestabilnom tržištu rada. A prilike da steknete profesionalne sposobnosti postoje.

Besplatne profesionalne obuke svake nedelje

Da vam ovaj period prođe u produktivnosti, ličnom i profesionalnom napretku, potrudila se BusinessAcademy. Od ove obrazovne institucije, na kojoj se već dugi niz godina pored tradicionalnog sprovodi i online obrazovanje polaznika, jednom nedeljno ćete moći da se besplatno prijavite za neki od  kurseva koji će vam pomoći da unapredite svoje poslovno znanje. 

Njihova platforma za učenje na daljinu, preko koje se na hiljade sertifikovanih profesionalaca obrazovalo za rukovodeće pozicije, za potrebe pohađanja besplatnih kurseva od sada vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. 

Najsavremenija platforma za učenje na daljinu predstavlja rezultat višegodišnjeg udruženog napora stručnjaka za obrazovanje, softverskih inženjera i autora online kurseva i optimizovana je za efikasno učenje nekih od najplaćenijih poslovnih veština.

Šta vas čeka u narednom periodu

Izbor probranih kurseva ja veliki: od obuka iz oblasti biznisa, marketinga i prodaje, preko menadžmenta ljudskih resursa, finansija i računovodstva, sve do kurseva stranih jezika i poslovnih i ličnih veština. 

Svake nedelje moći ćete da slušate novi besplatan online kurs koji će vam pomoći da pronađete novi posao ili napredujete na trenutnom. Neka od ovih zanimanja pokazala su se otpornim na krizu. Tako, na primer, menadžer finansija, po istraživanjima portala TopResume, važi za jedno od 6 zanimanja kojima ne preti opasnost od otpuštanja u trenutnoj krizi.

Da li vam rad od kuće predstavlja izazov?

Za sve one koji imaju problema da organizuju svoje radne dane u novim okolnostima idealno rešenje postoji.

Ove nedelje BusinessAcademy organizovala je besplatan kurs organizacije vremena.

Na ovom kursu naučićete najbolje načine za efikasnu organizaciju ličnog i profesionalnog vremena. Otkrićete tehnike koje će vam omogućiti da preuzmete kontrolu nad svojim životom i rasporedite obaveze tako da služe ciljevima koje ste postavili. I ne samo to. Za buduće menadžere upravljanje tuđim vremenom je važno koliko i upravljanje ličnim. 

Tako ćete se upoznati sa tehnikama menadžmenta vremena u timu, koje su jako važno za onoga ko želi da postane menadžer projekata.  Pored toga, ovladaćete softverskim alatima za efikasno upravljanje vremenom.

Ne propustite priliku

Ne samo da ćete prekratiti vreme već ćete pohađanjem besplatnih profesionalnih kurseva izoštriti svoje poslovne veštine. Zato, dokažite sadašnjem i budućem poslodavcu da neprestano ulažete u sebe i prepoznajete priliku gde drugi vide katastrofu. Prijavite se za besplatan online kurs na BusinessAcademy i počnite svoje poslovno usavršavanje već danas.