O nama

linkTV – vedriji pogled na stvarnost

Televizori su sve veći, a TV program vam je sve manje interesantan? Na internetu nailazite na hiljade linkova i pitate se kako da izaberete šta da pogledate?

Ako vas najgledaniji TV sadržaji, naslovi na portalima i klipovi na društvenim mrežama dovode do pitanja gde da pobegnem od svega ovoga, odgovor je: na linkTV.rs!

Jedinstvena internet televizija u Srbiji i regionu – linkTV donosi potpuno drugačiji doživljaj televizije. Samo jednim klikom, na bilo kom pametnom uređaju, uvek i svuda, možete pratiti naše sadržaje bez rijalitija, nasilja i politike.

Oni vas čekaju na linkTV-u

Na ekrane vaših kompjutera, tableta i telefona linkTV vraća Irenu iz emisije „48 sati svadba”, koja će vas svojom novom emisijom punom života doslovno izuti od oduševljenja.

Razdvojili smo stari dobro poznat tim, Goricu Nešović i Dragana Ilića, koje ćete upoznati u sasvim novim izdanjima. Proverene informacije o zdravlju donose profesor dr Bane Nestorović, dr Ana Gifing, dr Ioanna i drugi, a kroz porodičnu ekonomiju u samo nekoliko minuta vodiće vas Nada Gligorović. Lepote Srbije prikazaće vam niko drugi nego rođeni Brazilac – Thiago Ferreira.

Tu su i akteri naših igranih struktura: Jelena Jovičić kao „nepraktična žena”, Nebojša Milovanović kao veroučitelj i Sanja Ristić Krajinov kao Vidovita Rajna, koja gleda u kocku, jer u kugli mnogo vidi. Mira Đurđević radi TV rasprodaju umetnina, a šta žene žele otkriva Slipper – čuveni komičar Miloš Đorđević.

Ovo i još mnogo toga očekuje vas na linkTV.rs!