Život

1 link dnevno sa VĐ-om

Vodič za savremenu ženu i njenu porodicu. Priče i informacije koje su zaista važne. Kroz „1 link dnevno” vodi vas Vladimir Đorđević.

Vijugavim drumom

Dr Ranko Rajović vam otkriva kako da na jednostavan način stimulišete vijuge svoje dece. Krenite na uzbudljivo putovanje drumom kreativnog učenja kroz igru!

Brazilac sa Balkana

Tijago Fereira je Brazilac koji je zbog ljubavi i izazova došao u Srbiju i rešio da ostane ovde. Našoj istoriji i tradiciji se divi, dok ga srpski mentalitet beskrajno inspiriše.

Savetlink

Dovedite svoje emocije i finansije u red uz proverene savete stručnjaka. Gledajte „Savetlink” – vodič za mentalno jači i ekonomski uspešniji život.

Shopping&Shteking

Od pouzdanih podataka gde je dobar outlet ili koliki su popusti u gradovima, pa do čiste matematike zašto neki kredit ne treba uzeti. Kroz porodičnu ekonomiju u samo nekoliko minuta vodi vas Nada.

Izuvanje sa Irenom

Sećate se Irene Spasić iz „48 sati svadba“? Udala se, ima muža i dvoje male dece. Nju zanimaju samo porodične teme i Srbija iz ugla kakav niste navikli baš da viđate.

Pažnja, pažnja!

Draganu Iliću ništa neće promaći ako je stvarno korisno za vas, vašu porodicu i prijatelje – najaktuelnije i najzanimljivije teme, i to u samo nekoliko minuta.

LINK FASHION

Spremite se za LINK FASHION, emisiju koja vam pruža smernice kako da se u svojoj koži osećate najudobnije uz pomoć odabranih, odevnih komada. Stručnjaci iz sveta mode vam daju savete kako da se najlepše i najpraktičnije stilizujete u samo nekoliko poteza!

LINK FOOD

LINK FOOD je emisija o kuvanju u kojoj nam preporuke za brz, jednostavan i kvalitetan obrok daje jedan od najkreativnijih članova srpske kulinarske reprezentacije i međunarodno priznat kuvar Mladen Pršić.

Zdravlje

Zdravo sa profesorom Nestorovićem

Samo na linkTV-u očekuje vas pomalo nemoguća stvar – tačne priče o zdravlju na internetu. Prof. dr Bane Nestorović ima odgovore na sva vaša pitanja.

Zdravo sa Dunjom

Dunja nije na ormaru, ali ako je potrebno da prestanete da se plašite nekih lekarskih postupaka i radnji, popeće se i na ormar. Različite medicinske tretmane prikazivaće vam Dunja Bibić.

e-Misija

Gorica Nešović i njen specijalni tim će vas svim silama naterati da na mobilnom ili računaru gledate pametne stvari! Oni će vas voditi kroz pravilnu ishranu i svet nege, i otkriti sve o pravilnom vežbanju.

Misija Irena

Naša Irena je čvrsto odlučila da do kraja leta vrati svoju liniju pre porođaja i zato je u pomoć pozvala stručnjake iz „e-MISIJE”. Očekuju je velike promene, i to sve pod budnim okom kamera – pratite njen napredak iz nedelje u nedelju u „Misiji Irena”.

Znanje

Budi i ti IT

„Budi i ti IT” je emisija o digitalnim tehnologijama, uspešnim ljudima i projektima u IT sektoru i namenjena je svima koji su prepoznali potencijal digitalnog sveta

LINK VIP

Serijal o mladim i uspešnim vizionarima sa ovih prostora i, po našem mišljenju, VIP ličnostima za 21. vek. U njihovom društvu imate osećaj da je budućnost upravo ovde i sada.

Karijera

Emisija „Karijera” predstavlja karijerni i razvojni put vodećih ljudi u različitim sferama poslovanja.

Zabava

Šta da gledam

Deda Milorad je poznati i cenjeni kritičar, koji uvek zna odgovor na pitanje: „ŠTA DA GLEDAM?”. Koji film ili serija – uvek je težak izbor, a mi ćemo vam ga olakšati. Dok spremate kokice, pogledajte preporuku Deda Milorada!

Maky LINKusha

Studio, nisi sam, stiže Maky! Zaljubljena sam u kameru, a i ona mene obožava. Oduvek sam želela da radim na televiziji i pokažem sve svoje talente. Moja misija je da pomognem običnom čoveku da zavoli svoj život. Šta je tu neobično?

Moja FOTOgrafija

U emisiji Moja FOTOgrafija poznate ličnosti kroz svoje fotografije od detinjstva do danas prenose svoju životnu lekciju.

Uloga života

Uloge se igraju, ali i žive. Kakve je sve uloge život dodelio našim sagovornicima na javnoj i privatnoj sceni? Na koje su ponosni, a o kojim ulogama maštaju – samo su neka od pitanja za čijim odgovorima tragamo.

Programska šema

PonedeljakUtorakSredaČetvrtakPetak
17:0017:0017:00Budi i ti IT/ LINK VIP17:00Zdravo sa Dunjom17:00Uloga života/Moja FOTOgrafija
18:0018:00Shopping&Shteking – Ima Nade18:00
20:00Zdravo sa profesorom Nestorovićem20:00Brazilac sa Balkana20:00Izuvanje sa Irenom20:00Pažnja, pažnja!20:00
21:0021:0021:0021:0021:00
22:0022:0022:0022:0022:00