Gedžeti za žene u trendu

0
0

Elektronski gedžeti odavno nisu samo muške igračke. Žene su pasionirani korisnici najrazličitijih tehnoloških spravica – od praktičnog USB-a, preko neizostavnog mobilnog telefona, do moćnog kompjutera.

Naravno, proizvođači su svesni da put do ženskog srca vodi preko lepog dizajna. Tako da gedžeti za dame, pored kvaliteta, moraju da zadovolje i podjednako važan estetski momenat. Evo nekih zanimljivih gedžeta koje bi svaka žena koja voli tehnologiju želela da ima.

32 gigabajta u prstenu

USB memorija je praktična stvarčica na koju mogu da stanu sva važna i draga dokumenta, slike, muzika ili filmovi. Ranije su bili skromnih kapaciteta, međutim, na današnje USB-ove možete snimiti i nekoliko desetina gigabajta.

Ako pričamo o dizajnu ovog gedžeta – tu ne postoje granice! USB može biti u bukvalno svakom obliku koji zamislite: od jednostavnog klasičnog dizajna, preko onih u obliku karmina, kreditne kartice, priveska za ključeve optočenih cirkonima i šljokicama, pa sve do onih smeštenih u trendi ogrlicu ili prsten.

Hiljadu knjiga nadohvat ruke

Čitanje sa ekrana mobilnih telefona, računara ili tableta ume da bude veoma zamorno, nepraktično i opterećujuće za oči i telo – zato je tu „kindl”. Dame koje vole da čitaju obožavaju ga!

Ovaj čitač elektronskih knjiga i časopisa koristi posebnu tehnologiju „elektronskog papira” koji imitira klasični papir i štampu. Prikazuje samo belu i crnu boju i sive tonove, pa je zato prijatan za čitanje i ne umara oči. Staje u svaku tašnu, pa i u veći džep. Na svoj „kindl” uređaj možete smestiti na hiljade knjiga, koje će vam uvek biti pri ruci. Praktično, zar ne?

Pametne torbice – nove najbolje drugarice

Izvor: www.thejuno.co

Više ne morate da brinete da ćete u važnom trenutku ostati bez baterije na telefonu – jednostavno možete kupiti neku od specijalno dizajniranih torbica koje u sebi imaju ugrađen punjač.

Ove pametne torbe se pune kao i mobilni telefon pomoću kabla za struju i dokaz su da moda i tehnologija i te kako idu dobro zajedno! Ovakva torba će sigurno obradovati svaku ženu koja je stalno u pokretu ili one zaboravne koje se ne sete da dopune mobilni, pa im se baterija brzo istroši. Ipak, ne zaboravite da napunite svoju torbicu.

Tople i praktične – touchscreen rukavice

Ruke ne moraju da vam se smrzavaju kada zimi hoćete da se javite na telefon ili da otkucate poruku na touchscreen ekranu. Nabavite par kvalitetnih toplih rukavica sa specijalno dizajniranim vrhovima prstiju koje omogućavaju da ekran bude osetljiv na dodir kroz njih. Investirajte u jedan ovakav par – vaši prsti će vam biti zahvalni.

Ogledalce, ogledalce moje

Toaletni sto sa velikim ogledalom ili dobro osvetljeno ogledalo u kupatilu na kojima su se žene do sada šminkale u budućnosti vrlo lako mogu biti zamenjeni pametnim ogledalima. Ona su opremljena tehnologijom koja omogućava posebno podešavanje svetla, uvećavanje do nekoliko puta ili posmatranje iz više uglova.

Jedno od takvih pametnih ogledala je „juno”. San svakog ljubitelja selfija. Sa prilagodljivim osvetljenjem, uživo i selfi modom, „juno” odvodi fotografisanje, snimanje i šminkanje na sasvim novi nivo.

Ima različite kontrole osvetljenja, kojima možete upravljati putem aplikacije kako biste podesili i utoplili ton svoje kože. Takođe, dozvoljlava da sačuvate svoja podešavanja kako biste odmah mogle da budete spremne prilikom sledećeg korišćenja. Može vam služiti i kao svetlo za čitanje i ima mesto za odlaganje sitnica.

Tatjana Nikolić

Ostavite komentar

Unesite komentar
Unesite ime