Iskustvo iz prve ruke: Najbolja nega lica u hladnim danima

0
0

Uskoro nam stiže zima, što znači da je vreme da posvetite više pažnje nezi lica. Isušenoj koži potrebno je vratiti svežinu, hidriranost i sjaj, a naša novinarka Ljilja deli svoje iskustvo kako da kožu najbolje spremite za hladne dane u kućnim uslovima, a kako u salonu lepote.

Maske i pilinzi za lice postali su sastavni deo beauty rutine većine žena. Na tržištu se može pronaći odlična ponuda za sve tipove kože i za sve starosne dobi, ali, ukoliko ne znate koje da izaberete ili jednostavno nemate vremena da odete do radnje, znajte da veoma efikasne maske možete napraviti i kod kuće, i to od namirnica koje verovatno već imate. 

Naša novinarka Ljiljana Orlić je neko ko voli home made preparate za negu lica. Zato je odlučila da sa vama podeli dva proverena recepta koja često pravi kod svoje kuće: jedan je za masku za lice, a drugi za piling. 

Oba recepta su jednostavna za spremanje i što je najbitnije – delotvorna. Najveće prednosti ovakvih domaćih preparata za lice: u potpunosti su bez hemije i bilo kakvih štetnih sastojaka. 

U videu u nastavku Ljilja vam pokazuje kako da ih brzo spremite. A ako želite da vaša koža zablista preko noći, ona i za to ima savet – to je poseta stručnjaku, koji će vam profesionalno uraditi tretman mezoterapije. Izbor je na vama! 

 

Ostavite komentar

Unesite komentar
Unesite ime