KAKO DA SVOJ POSAO IZVUČETE IZ KRIZE? BusinessAcademy poklanja besplatan kurs koji vam može pomoći u tome

54

Borba protiv pandemije koronavirusa i dalje traje i gotovo da nema sfere u kojoj ne ostavlja svoj trag, a posledice po ekonomiju su naročito teške. Većinu kompanija je već zahvatila ekonomska kriza, a zbog velikog finansijskog deficita, za mnoge kompanije i mala preduzeća najavljena je i obustava daljeg rada.

U ovom periodu pokazalo se da je važnije nego ikad pre znati kako se upravlja poslovanjem usled krize i da oni koji donose ispravne odluke u teškim vremenima jedini imaju šansu za uspeh.

A kako bi što više ljudi steklo znanja koja će im pomoći da zaštite svoje poslovanje, BusinessAcademy je odlučila da ove nedelje svim zainteresovanima pokloni besplatan online kurs Krizni menadžment

Prijavite se za besplatan online kurs Krizni menadžment

Bez obzira na to kojim se poslom bavite i da li je vaše poslovanje zahvatila kriza, ne dozvolite da se sa njom suočite ili je dočekate nespremni. Kriza može da se javi u mnogo oblika i u svakom biznisu, a da biste uspeli da otklonite opasnost od zatvaranja kompanije ili prekretnice u karijeri – potrebno je da preduzmete stručne korake. 

Znanja iz oblasti kriznog menadžmenta pomoći će vam da na što efikasniji način sopstvenu kompaniju ili kompaniju za koju radite usmerite ka prevazilaženju krizne situacije i vratite poslovanje u regularne tokove. 

Na ovom kursu kroz praktične primere savladaćete sve pojmove koji su vam neophodni kako biste sami mogli da se izborite sa krizom posla. Saznaćete kako se formira tim za krizne situacije i kako se pravi plan za dugoročno rešavanje kriznih problema. Ujedno ćete se upoznati sa pojmom rizika i sa njegovom ulogom u okviru kriznog menadžmenta.

Kurs traje 30 dana i mogu da se prijave svi zainteresovani. Potrebno je samo da se prijavite putem ovog linka.

Pozovite svoje prijatelje i kolege da vam se pridruže u učenju

Ako znate nekoga kome bi ovaj kurs pomogao da prevaziđe trenutnu situaciju, možete ga pozvati da vam se priduži u učenju i pravljenju plana za upravljanje kriznom situacijom. Obavestite ga da poseti ovu stranicu i da se prijavi. Na društvenim mrežama možete koristiti hashtag #ostanikodkuće da raširite vest o besplatnim kursevima.

BusinessAcademy svake nedelje dodeljuje BESPLATNE online kurseve

BusinessAcademy se postarala za to da period koji dolazi dočekate spremni – svake nedelje besplatno će vam dodeljivati online kurseve koji se izučavaju na ovoj obrazovnoj ustanovi. Kursevi koje BusinessAcademy poklanja spadaju u najtraženije oblasti za usavršavanje poslovnih veština, koje polaznici ove ustanove već dugi niz godina odlično naplaćuju.

Pohađanjem besplatnih profesionalnih kurseva nadogradićete svoje poslovne veštine i dokazati da ste spremni da unapredite svoju karijeru. A da steknete nova znanja i pripremite se za pronalazak novog posla, svoje usavršavanje možete nastaviti na nekom od naprednih jednogodišnjih programa na BusinessAcademy. Na kraju školovanja dobijate i odgovarajući sertifikat i stručna zvanja priznata u zemlji i inostranstvu.

Ne propustite svoju priliku – prijavite se za besplatne online kurseve na BusinessAcademy i počnite sa učenjem odmah.