Knjiga koja ti nudi 501 razlog za radovanje

96

Imate li i vi „bucket list” – listu želja koje biste voleli da ostvarite do kraja života? Razgovarali smo sa Marinom Bušić, autorkom knjige „The Bucket List”, koja nam daje čak 501 ideju za avanturu, zabavu i upoznavanje sebe. 

Videli ste Auroru borealis? Plutali ste u Mrtvom moru? Upoznali idealnog partnera? Zajedno sa autorkom Marinom Bušić prelistavali smo knjigu „The Bucket List” i otkrivali šta sve još možete da uvrstite na svoju listu želja. 

Pošalji poruku u boci. Pomozi starijoj osobi da pređe ulicu. Zameni život sa nekim na jedan dan. Budi poslužen doručkom u krevetu. Provozaj se rolerkosterom! Hodaj po sveže pokošenoj travi. Prošetaj crvenim tepihom. Ovo su samo neki od izazova kroz koje možete da upoznate sebe, obradujete drugoga i dobijete ideju za dobru zabavu i smeh. 

Marina nam je otkrila kako je sa svojim prijateljima došla na ideju da napiše „The Bucket List” i sa kakvim ciljem. 

Neka vas ova knjiga inspiriše da sastavite ili dopunite svoju listu želja. Pravi je trenutak da se upustite u avanturu i štiklirate svoj prvi izazov! 

Novinarka linkTV-a Maša Đorđević od Marine je dobila zadatak iz knjige – da izjavi ljubav neznancu! Pogledajte da li je uspela u tome.