LinkTV: Srednjoškolci, zauzmite svoje mesto na besplatnoj onlajn Zimskoj školi programiranja i dizajna – IT FEST 2023

78

Zimska škola programiranja i dizajna – IT FEST 2023 počinje u ponedeljak, 30. januara, i trajaće do petka, 3. februara, a predavanja će biti moguće pratiti putem live streama. Ono što je sjajna vest za sve zainteresovane srednjoškolce koji žele da nauče korisne veštine iz oblasti programiranja i dizajna jeste da se mogu prijaviti potpuno besplatno.

Sve što treba da uradite kako biste postali polaznik jeste da pošaljete svoju prijavu i dobićete mejl za praćenje predavanja i radionica putem live streama.

Steknite IT veštine za sigurnu karijeru

IT FEST 2023 je sjajna prilika za sve srednjoškolce da steknu korisna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare perspektivnu karijeru. Organizator IT FEST-a je Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, koja već godinama na ovaj način promoviše moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice. Celokupan program ovogodišnjeg IT FEST-a održaće se onlajn, putem live stream tehnologije, koja se u nastavi ITS-a već godinama koristi kao dodatni nastavni resurs.

Kreirajte animaciju, napravite interaktivni CV i prvi sajt

Trideset vrhunskih stručnjaka i profesora ITS-a koji su svoje karijere izgradili u velikim internacionalnim kompanijama podeliće svoja iskustva i veštine sa učenicima i pomoći im da savladaju Photoshop, SCRUM, JavaScript, Autodesk, osnovne principe kriptografije i mnoge druge korisne programe. Pored toga, srednjoškolci će saznati šta je problem solving, kako da izaberu posao iz snova, kako na najbolji mogući način da upotrebe društvene mreže. Radi efikasnog personalnog brendiranja, na koji način mogu kreirati interaktivni
portfolio i još mnogo toga.

Na radionicama IT FEST-a pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i dobijete odgovor na sva vaša pitanja. Radionice i predavanja IT FEST-a su potpuno besplatni, a sve što treba da uradite kako biste mogli da ih pratite onlajn jeste da se prijavite putem sajta i dobićete mejl sa linkom za praćenje live streama.

Prijavite se i pratite radionice onlajn, potpuno besplatno

Za Zimsku školu programiranja i dizajna vlada veliko interesovanje, a i ove godine moći će da je prate svi zainteresovani srednjoškolci zahvaljujući najmodernijoj live stream tehnologiji, putem koje će radionice i predavanja biti emitovani onlajn.
IT FEST predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve informacije možete pronaći na sajtu IT FEST-a.