Savremena osnovna škola i gimnazija vam za svoj rođendan poklanjaju velika sniženja i vaučere sa popustom za upis

133

Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja, a Savremena osnovna škola i gimnazija su ove godine odlučile da sve obraduju velikim rođendanskim popustom.

Tako će svi koji u periodu od 18. do 21. maja prijave svoje dete u Savremenu obezbediti čak do 20% niže školarine i poklon vaučere sa 200€ popusta za upis u prvi razred gimnazije.

Ne dozvolite da vam izmakne ova jedinstvena šansa da po povlašćenim uslovima obezbedite prestižno školovanje svog deteta.

Kvalitetno obrazovanje za decu od 6 do 19 godina u podsticajnom i modernom okruženju

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju najmoderniji obrazovni sistem u ovom delu Evrope, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, Univerzitet u Kembridžu i finski obrazovni sistem „New Nordic School”, gde učenici nastavu mogu da prate ili isključivo na srpskom jeziku ili dvojezično – na srpskom i engleskom jeziku.

Misija Savremene je da učenici kreiraju sopstvene projekte i realizuju ih sa strašću, razvijajući širok spektar znanja i veština, kako bi postali ličnosti spremne da se suoče sa izazovima koji ih očekuju u budućnosti.

Nastava i raznovrsne vannastavne aktivnosti odvijaju se u modernim i odlično opremljenim učionicama, prostorijama za odmor i sportskim terenima i salama.

Savremena osnovna – škola u koju se ide sa osmehom

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata. U nastavi se primenjuje koncept razvoja višestruke inteligencije i multidisciplinarnost, a interaktivni i kreativni časovi prilagođeni potrebama i afinitetima deteta i podržani najsavremenijom edukativnom tehnologijom, daju maksimalne rezultate.

Između ostalog, Savremena u svojoj nastavnoj praksi aktivno i efikasno upotrebljava edukativne robote, koji učenicima svih uzrasta pomažu da prodube svoje znanje iz robotike i programiranja, ali i da razvijaju problem solving, kreativnost, timski rad i proaktivan duh.

Ovi roboti koriste se u praksama STEM obrazovanja (Science, Technology, Engineering, Mathematics), koje je više usmereno na praktične vežbe nego na teoriju.

I to sve po ceni već od 397 evra mesečno!

Savremeni osnovci usvajaju vrednosti kao što su negovanje prijateljstava, poštovanje različlitosti i razvoj svesti o društvu i okolini. Deca se pripremaju za budućnost kroz aktivnu i projektnu nastavu koja razvija veštine timskog rada i rešavanja problema.

Nastavni program se odvija po Nacionalnom i Kombinovanom programu, a izuzetna pažnja se poklanja igri, zabavi i podsticanju kreativnosti. Učitelji i nastavnici na edukativan, zabavan i tehnološki podržan način sprovode proces obrazovanja, prilazeći svakom učeniku na jedinstven način sa ciljem da svako dete ostvari pun potencijal.

Savremena gimnazija – podsticajno okruženje u kom uče i odrastaju lideri budućnosti

Cilj Savremene gimnazije je da od svojih učenika stvori građane sveta: visokoobrazovane, moderne, uspešne i nadasve odgovorne ljude, kojima će nakon školovanja biti širom otvorena vrata najprestižnijih svetskih univerziteta.

Interdisciplinarni i interaktivni časovi se odvijaju u moderno opremljenim prostorijama u samom srcu prestonice koje čine Intelligent i Google Technology učionice, kakvim se mogu pohvaliti samo najmodernije škole sveta. Učenicima su na raspolaganju iPad uređaji, Amazon Echo, Samsung Gear VR, 3D štampači i mnoga druga tehnička pomagala, kao i platforma za učenje na daljinu (Distance Learning Platform), dok roditelji putem elektronskog dnevnika u svakom trenutku mogu da provere uspeh deteta.

Nastavni program se i u Savremenoj gimnaziji odvija po Nacionalnom i Kombinovanom programu, a svi koji se tokom rođendanske nedelje prijave za upis dobijaju specijalan popust po kojem najmodernije obrazovanje dobijaju po ceni već od 386 evra mesečno.

Poklonite svom detetu savremeno školovanje po ceni prosečne rate za letovanje

Rođendanski SUPER popust Savremene prilika je koju ne smete propustiti. Poklonite svom detetu najsavremenije obrazovanje u najmodernijim školama u ovom delu Evrope po značajno nižim cenama.

Obezbedite svom detetu kvalitetno i savremeno obrazovanje kakvo zaslužuje.

Prijavite svog osnovca ili gimnazijalca do 21. maja.