TOP 5 najgledanijih emisija linkTV-a u 2019. godini

0
0

Dragi naši gledaoci, u februaru 2019. započeli smo naše druženje i od tada nam sve više vas ukazuje svoje poverenje. Pratili ste naš sajt, YouTube kanal, Facebook stranicu i Instagram profil i sa ponosom možemo da kažemo da staru godinu ispraćamo uz mnogo postignutih uspeha i 2020. dočekujemo puni novih ideja. Sve zahvaljujući vama!

LinkTV je pre svega porodična televizija, pa smo tako i birali naše teme: od zdravlje dece i cele porodice, preko saveta kako da sačuvate kućni budžet, do neobičnih i zanimljivih porodica.

Zdravo sa profesorom Nestorovićem

Najpopularniji autor naše televizije je legendarni pedijatar, dr prof. Branimir Nestorović, koji je cele godine pripremao objašnjenja i savete, i to na narodnom jeziku, kako da budemo zdraviji. Više od 100.000 ljudi je pogledalo epizode sa temama: čemu služi seks, kako naše mentalne borbe utiču na zdravlje, kako biti zgodan i zdrav.

Brazilac sa Balkana

Brat naš Tijago uveselio nas je svojim pozitivnim duhom, a poznavanjem srpskog jezika, kulture i tradicije zauzeo mesto u našim srcima.

Pažnja, pažnja

U okviru emisije „Pažnja, Pažnja” Dragan Ilić svu pažnju usmerio je na dve veoma važne društvene akcije i inicijative. Sa Igorom Jurićem je razgovarao o sistemu uzbunjivanja prilikom otmice dece „Amber Alert”, a sa Zoranom Martinovim iz Udruženja „Čep za hendikep” konačno razrešio misteriju koji tačno čepovi se koriste u akciji, a koji ne.

Izuvanje sa Irenom

Porodične teme su vas „izuvale iz cipela” tokom cele godine, a za to se pobrinula Irena Stojanović (Spasić). Kod nje se razgovaralo o vaspitanju dece, njihovom slobodnom vremenu i obavezama, prvim ljubavima, polasku u školu – nije preskočila nijednu temu koja zanima jednu mamu.

Shopping & Shteking

Kada god vam je bilo teško, kada je kućni budžet u krizi, kada je trebalo organizovati dečji rođendan, naći haljinu, izabrati cipele, skuvati džem ili pripremiti slavsku trpezu, mi smo rekli: „IMA NADE!” Kroz porodičnu ekonomiju u samo nekoliko minuta vodila vas je Nada Gligorović.

Za 2020. godinu pripremili smo nove emisije koje će vam dodatno olakšati svakodnevni život i učiniti vas bogatijim za nova znanja. 

Gledamo se!

Vaš linkTV!

Ostavite komentar

Unesite komentar
Unesite ime