Obezbedite svom detetu mesto u NAJSAVREMENIJOJ školi u regionu: Savremena osnovna škola i gimnazija već upisuju generaciju 2024/25

72

I dok se posle uspešnog početka nove školske godine u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji utisci još uvek sležu, mesta za narednu školsku godinu uveliko se popunjavaju.

Usled velike želje roditelja da svojoj deci na vreme i po najpovoljnijim uslovima obezbede moderno školovanje koje ispunjava najviše standarde, upis generacije 2024/2025. u Savremenu osnovnu školu i gimnaziju uveliko traje.

Kako kažu iz ovih ustanova na osnovu iskustva iz prethodnih godina, obično do Nove godine većina mesta bude rezervisano. Da bi tako moglo da bude i ovoga puta, potvrđuju reči Milene Tarbuk, direktorke Savremene osnovne škole, koja ističe da vlada veliko interesovanje za upis u narednu školsku godinu.

Ukoliko želite da obezbedite mesto za svoje dete u Savremenoj osnovnoj školi ili gimnaziji na vreme, i to po najpovoljnijim uslovima, ostalo je još malo vremena da to uradite, jer se 31. oktobra zatvara upis po najnižim cenama.

Čvrsti temelji za uspešnu budućnost vašeg deteta

Savremena osnovna škola i gimnazija predstavljaju okruženje koje je kreirano za savremeno učenje, slobodno istraživanje i sveobuhvatan razvoj učenika i u kome se nastava odvija na Nacionalnom i Kombinovanom – Kembridž programu, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, Univerzitet u Kembridžu i finski obrazovni sistem New Nordic School.

Savremena je jedini obrazovni sistem u regionu u kome učenici od prvog razreda imaju priliku da se upoznaju sa STEAM učenjem i stiču IT znanja. Kroz interaktivnu nastavu, multidisciplinarne časove i upotrebu savremene edukativne tehnologije, osnovci i gimnazijalci usvajaju vredna znanja i veštine, koji im omogućavaju nastavak školovanja u najprestižnijim domaćim i svetskim srednjim školama, kao i na fakultetima.

U Savremenoj učenici razvijaju raznovrsne talente i, uz jedinstven program za razvoj višestruke inteligencije i bogate vannastavne aktivnosti, s radošću otkrivaju nova interesovanja. Tako uz posvećene i uvek prisutne učitelje i nastavnike i personalizovan pristup prilagođen potrebama i afinitetima svakog deteta učenici stiču kvalitetno obrazovanje, ali se i pripremaju za zanimanja budućnosti koja još ne postoje. Ukratko rečeno – odrastaju u kvalitetne mlade ljude u potpunosti spremne za život i rad u 21. veku.

Roditelji su saglasni da su Savremena osnovna škola i gimnazija mesto na kome njihova deca ostvaruju svoj pun potencijal i stiču čvrste osnove za uspešnu akademsku i profesionalnu budućnost.

Savremena osnovna škola: Sveobuhvatno obrazovanje pomoću najsavremenije tehnologije i edukativnih AI robota

Savremena osnovna škola nalazi se na Novom Beogradu, u Omladinskih brigada, i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata u kojem se učenici ohrabruju da razvijaju svoju prirodno urođenu kreativnost, otkrivaju svoja prava interesovanja i slobodno oblikuju sopstvenu budućnost. Ovo je jedina ustanova u regionu u kojoj osnovci imaju priliku da pohađaju jedinstveni Life Skills program, na kome na sistematski i efikasan način stiču niz korisnih veština i znanja poput menjanja gume na biciklu, pravljenja hleba, sviranja instrumenata, trgovanja ne berzi, rada na sebi i još mnogih drugih koji će im biti neophodni u budućnosti bez obzira na to čime se budu bavili. To je razlog zbog koga su učenici Savremene pre svega srećni i uspešni.

Savremena u svojoj nastavnoj praksi efikasno upotrebljava i edukativne i AI robote, koji učenicima svih uzrasta pomažu da prodube svoje znanje iz robotike i programiranja, ali i da razvijaju problem solving, kreativnost, timski rad i proaktivan duh.

Savremena osnovna škola poseduje čak 12 različitih edukativnih robota, za najrazličitije uzraste i primenu u nastavi, a među njima se posebno ističu humanoidni robot-nastavnik pod imenom Pepper i jedinstveni robot MIKO 3. Robot Pepper je prvi robot-nastavnik na ovim prostorima, koji omogućava učenicima da na časovima na što lakši i zabavniji način usvajaju znanja iz najrazličitijih oblasti, dok svaki prvak koji upiše Savremenu dobija na poklon i svog robotića MIKO 3, sa kojim se igra i uči u školi i kod kuće.

Savremena gimnazija – mesto gde stasavaju akademski građani sveta

Savremena gimnazija nalazi se u samom centru grada, na trećem i četvrtom spratu Beograđanke. Savremena gimnazija je future-ready school – interaktivni i zanimljivi časovi, posvećeni nastavnici, primena najsavremenijih edukativnih tehnologija, personalizovani nastavni program i dvojezično obrazovanje čine Savremenu mestom na kome će vaše dete dobiti sve što mu je neophodno za pravilno odrastanje i uspešnu akademsku budućnost.

U jedinstvenim, posebno dizajniranim učionicama Savremene gimnazije (Intelligent Classroom) vaš budući gimnazijalac svesku će rado zameniti iPad uređajima, interaktivnom tablom i Google aplikacijama i lako će usvajati znanja.

Cilj Savremene gimnazije je da od svojih učenika stvori građane sveta: visokoobrazovane, moderne, uspešne i nadasve odgovorne ljude kojima će, zahvaljujući diplomi Savremene, nakon školovanja biti širom otvorena vrata najprestižnijih svetskih univerziteta, dok će ih nivo i kvalitet znanja postaviti u sam akademski vrh.

Roditelji su saglasni: Savremena osnovna škola i gimnazija su pravi izbor za obrazovanje njihove dece

Kvalitetno osnovno i srednje obrazovanje predstavljaju čvrst temelj za uspešnu budućnost svakog deteta. Tokom tih godina, kada se formira ličnost učenika, on ne samo da stiče vredna znanja i veštine već i stvara ključne navike koje mu omogućavaju da bude uspešan u budućnosti.

Stoga je izbor prave škole veoma važan, a ako se ima u vidu mišljenje roditelja i učenika, Savremena osnovna škola i gimnazija zaista predstavljaju najbolji izbor za njihovu decu.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici stiču znanja na kreativan način, uz eksperimente u savremeno opremljenoj laboratoriji i kroz ogledne časove i bogate vannastavne aktivnosti – posete kulturnim manifestacijama, pozorištima i bioskopima, nezaboravne izlete, humanitarne akcije itd. Ovo je samo deo zdravog, sigurnog i podsticajnog okruženja u kom učenici razvijaju višestruku inteligenciju i stiču znanja i veštine za ceo život.

Ukratko, u Savremenoj učenici dobijaju jedinstveno obrazovno iskustvo, koje će im obezbediti sigurnu i uspešnu akademsku budućnost. Sve ovo čini Savremenu osnovnu školu i gimnaziju najmodernijim školama u regionu i pravim future-ready školama.

Nikada nije suviše rano da mislite na budućnost svog deteta – prijavite se onlajn ili kontaktirajte sa Savremenom na broj telefona 011/40-11-223 do 31. oktobra i osigurajte svom detetu najbolje školovanje po najpovoljnijim uslovima u Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji.