POČEO UPIS U NAJTRAŽENIJU SREDNJU ŠKOLU ZA IT: ITHS već sada upisuje novu generaciju učenika

41

Prošlo je nešto malo više od mesec dana kako su ovogodišnje generacije IT srednjoškolaca i budućih velikih stručnjaka zauzele svoje mesto u najsavremenijem IT centru u regionu, a upis za generaciju 2024/25. na ITHS, Srednju školu za informacione tehnologije, uveliko traje.

Naime, usled velikog interesovanja roditelja da svojoj deci obezbede prestižno IT školovanje po najpovoljnijim uslovima, sa ITHS-a su odlučili da već sada otvore upisni rok. Mesta se brzo popunjavaju i očekuje se da do Nove godine većina bude rezervisana.

Dakle, ukoliko želite da na vreme i po specijalnim cenama obezbedite svom detetu svetlu budućnost u profitabilnoj oblasti, budite brzi jer se upis po najpovoljnijim uslovima zatvara 31. oktobra.

Mesto gde ljubav prema tehnologiji prerasta u dobro plaćenu profesiju budućnosti

Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS poznata je kao jedna od prvih ustanova ovog tipa na kojima su plan i program u potpunosti prilagođeni potrebama i afinitetima nove digitalne generacije. Zahvaljujući tome, ljubav prema tehnologiji pretvara se u praktična i upotrebljiva znanja koja će detetu obezbediti karijeru u najprofitabilnijoj oblasti današnjice.

Sve na ITHS-u podređeno je nesmetanom dečjem razvoju i sticanju svesti o mogućnostima i beneficijama tehnologije. Tako njeni srednjoškolci zadatke rade na interaktivnoj tabli i za učenje koriste svoj laptop bogat obrazovnim aplikacijama, dodatnim onlajn-kursevima i impresivnom onlajn-bibliotekom, dok nastavnici umesto tradicionalnog koriste elektronski dnevnik.

Da usavršavanje za IT oblast ne prestaje nikada i nije ograničeno samo na školske prostorije, najbolje znaju ITHS srednjoškolci, koji su prvi u Srbiji dobili pristup naprednoj e-learning platformi putem koje imaju neograničen pristup svim nastavnim materijalima.

Plan i program u ovoj srednjoj školi sadrži najvažnije stručne predmete iz informacionih tehnologija, a učenicima je na raspolaganju šest profila: Elektrotehničar informacionih tehnologija, Tehničar multimedije, Elektrotehničar računara, Administrator mreža, Tehničar mehatronike i Elektrotehničar telekomunikacija. Na svakom od njih usvajaju se znanja za savremeno doba školovanja i dolazak do posla. Stoga je savet da učenici naprave izbor u skladu sa svojim afinitetima.

Takođe, učenici ITHS-a stiču i druga važna znanja kroz bogat program vannastavnih aktivnosti. Njima su na raspolaganju dramske i muzičke sekcije, individualna i kolektivna sportska nadmetanja, društvene i ekološke aktivnosti. To znači da, osim što stiču znanja za profitabilna zanimanja, deca na ovoj ustanovi usvajaju i sve neophodne veštine, zahvaljujući kojima će postati srećni, zdravi i dobri ljudi.

Najsavremeniji uslovi za školovanje

Prostorije ITHS-a nalaze se u Tehnološkom centru kompanije Comtrade, jedne od najuspešnijih IT kompanija u regionu, zbog čega se nastava odvija u futurističkim učionicama i uz kontakt sa najuspešnijim IT stručnjacima.

Jedna od najvećih prednosti ITHS-a je moderni Projektni centar, u kome učenici koji su zainteresovani da što pre zakorače u poslovni svet imaju prilike da rade na realnim projektima i sa kompanijama koje će njihove izume i proizvode zaista koristiti.

Koristeći neke od najsavremenijih tehnologija, kao što su C#, HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, Bootstrap, React, MongoDB, ASP.NET MVC, Moq Framework i Scrum – agilna metoda razvoja softvera, prethodne generacije učenika ITHS-a realizovale su neke značajne projekte, među kojima se ističe dron koji meri kvalitet vazduha posebnim senzorima, kao i projekat „Zuki” za pravljenje pametnih solarnih panela koji daju 35% više energije.

Upis po najpovoljnijim cenama traje samo do 31. oktobra, stoga požurite

Već dugo je poznato da Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS spada u najtraženije ne samo u našoj zemlji već i u čitavom regionu. Naime, roditelji i učenici uverili su se da je ova ustanova pravi izbor za kvalitetno obrazovanje budućih IT lidera. Stoga se već po upisu jedne generacije učenika javlja veliko interesovanje i za upis naredne generacije.

Ukoliko želite da obezbedite svom detetu obrazovanje koje neće pregaziti vreme, i to po najpovoljnijim cenama, požurite i prijavite se.